Susanne Frandsen – Sådan finder du din superpower og udlever dit drømmeliv!

Dagens oplæg vil dele os i to hold, starter Susanne Frandsen med at sige. Det ene hold vil kunne bruge noget af det, hun siger, og det andet vil tænke, at hun er rablende skør.

Susanne Frandsen er uddannet inden for psykologi, coaching og personlig udvikling med udgangspunkt i det holistiske og tidligere uddannet cand.merc. i strategi og ledelse. Ifølge hendes visitkort katalyserer hun ændringer (catalyzing change).

Hun mener, at hun kan vise os døren og hjælpe os med at sparke den ind, hvis vi selv tør tage springet og gå igennem den. For når en dør lukkes, åbnes en anden. Jobsøgningsperioden er fx en periode, som er pakket ind i grimt papir, men i virkeligheden burde vi nyde processen, selvom det er meget svært.

Der er alt for mange mennesker, der lider af stress, smerter, depression, sygdom og angst. Susanne mener, at arbejdsmarkedet udelukkende har fokuseret på den maskuline adfærd, som hun kalder for handlekraft. Bagsiden af denne adfærd vil på sigt betyde, at vi fysiologisk bliver tømt for energi og til sidst ånder ud. Hun er derfor fortaler for, at der skabes en balance ved hjælp af feminin adfærd. Dvs. i stedet for handlekraft skal fokus også være rettet mod værekraft, som hun kalder den feminine adfærd. Der skal være plads til at opbygge mere energi, for det giver plads til kreativitet og udvikling.

Baggrunden for den teori, hun arbejder med i praksis, er forankret i hjernen og hjertet. Det handler om at få bygget broen mellem hjerne og hjerte, i alt hvad vi gør. Vi får derfor en introduktion til hjernens og hjertets virke. Hvordan man ved hjælp af samtale kan frigøre de dårlige og negative tanker, der stopper en i at komme videre og finde sin passion. Samtalerne kan endda helbrede en person, hvis vedkommende tilmed er plaget af sygdom.

Vi går derfra med en smule skepsis, men helt skørt er Susanne Frandsens oplæg dog ikke. Det er i hvert fald aldrig kedeligt til et PowerjobMidt-event.