Privatlivspolitik

Vi passer på dine data
EU har vedtaget nye regler, så privatpersoner fremover er bedre beskyttet, når virksomheder og organisationer håndterer personoplysninger.

De nye regler trådte i kraft 25. maj 2018 og gælder i hele EU (smat EØS-landene). Man er automatisk omfattet af reglerne.

Retningslinjer for behandling af data
PowerjobMidt indhenter og videregiver kun oplysninger i det omfang, det er fastsat ved lov, og når det har betydning for dit medlemskab.

Langt de fleste oplysninger har du selv givet i forbindelse med din indmeldelse i PowerjobMidt eller ved deltagelse i et af vores arrangementer. Det gælder fx oplysninger om navn, bopæl, mail og telefonnummer.

Opbevaring af data
PowerjobMidt opbevarer data digitalt på den digitale platform Podio.com, hvor kun personer med administrationsansvar har adgang. PowerjobMidt fører mødeprotokol, hvor kun navn og postnummer er oplyst. Disse protokoller er tilgængelige for medlemmer i vores arkivkasse, der er placeret på vores mødested.

Sletning af data
Du kan til enhver tid anmode om at få dine persondata slettet. Dine personlige data slettes kun, hvis du beder om det, og ikke automatisk ved udmeldelse. Ved anmodning om sletning bliver dine data slettet fra Podio.com. Med henblik på at kunne dokumentere fremmøde vil vores mødeprotokol i papirform ikke blive slettet.

Hvad ved I om mig?
Du kan altid kontakte PowerjobMidt på info@powerjobmidt.dk og få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Ved at skrive til info@powerjobmidt.dk kan du også rette, opdatere og indsende nye oplysninger til os, for eksempel når du flytter eller får nyt telefonnummer.

Du har ret til at klage
Du har mulighed for at klage over PowerjobMidts behandling af dine oplysninger. Klagen sendes til info@powerjobmidt.dk.

Hvis vi ikke sammen kan løse problemet – eller vi træffer en afgørelse, som du ikke er enig i – kan du klage til Datatilsynet: dt@datatilsynet.dk.
Du kan få mere at vide om persondatalovgivningen og EU’s persondataforordning på www.datatilsynet.dk.
Hvis du har spørgsmål om vores persondatapolitik, er du også velkommen til at kontakte os.

Samtykke
Du skal vide, at PowerjobMidt ikke må indhente oplysninger om dig hos 3. part uden dit samtykke. Vi skal indhente dette samtykke skriftligt fra dig. Hvis du efterfølgende fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Opdatering af persondatapolitik
Når lovgivningen ændres eller udviklingen af elektronisk databehandling gør det nødvendigt, vil PowerjobMidt løbende opdatere denne persondatapolitik. Hvis der sker større ændringer, vil vi informere om dette på vores hjemmeside.