Nyheder

Peptalk med havudsigt

Torsdag i Festugen kom vi i PowerjobMidt langt tættere på det våde element – og vi var ikke på druktur.

Kontorfællesskabet OfficeLab i Lystrup har fået en domicil-lillebror som en festugeevent på havnemolen. Vi aflagde dem et besøg.

Aarhus Sejlsportscenter danner ramme for et inspirerende setup med kunstværker og kreativt møbelinteriør. Scenen var altså glimrende sat for Susanne Flintholm fra OfficeLab. Hun gik bardus lige på med en række succeshistorier, om hvordan OfficeLab etablerede sig under finanskrisen og siden kun voksede sig større. En lang række virksomheder drager i dag fordel af de fælles faciliteter.

Susanne kalder sig selv for netværksinspirator. Hun har altid øjne og ører åbne for kvalificeret arbejdskraft. Hun spotter steder og erhvervsfolk, man kan tage fat i. OfficeLab tager også gerne imod, hvis man ligger inde med en forretningside, der skal videreudvikles.

Vi blev kærligheds-kanøflet lidt og trykket på nogle ømme steder, da Susanne meldte ud:
”Jeg tror I mangler mod.”
Hendes råd er: Varier din jobsøgning. Tag nogle kaffemøder. Søg uopfordret. Optag dig selv på video. Brug tiden in-between til – om muligt – at tage et kursus. Spørg evt. dig selv hvilke arbejdsopgaver som motiverer dig og gå målrettet efter det. Og nå ja, glem aldrig at holde fri en gang imellem.

Janni Rossel introducerede os for OfficeLabs netværksuddannelse. Uddannelsen møntes på jobsøgere, der vil afprøve nye vinkler på jobsøgningen. De små succeser bringes i hus, så energien hele tiden holdes oppe.

Vi siger tak til vores værter for de verbale gourmet-godbidder serveret med gejst og gnist. Måske er der alligevel en trylleformular til hvordan man i sin jobsøgning går fra knibsk til kæphøj.