Netværksinspirationsmøde

Passionstesten – hotline til hjerteblodet

De virkelig passionerede får noget opkaldt efter sig. Det kan være en ny dyreart, en måleenhed, et nyt begreb, en lokalitet. Men fortvivl ikke, hvis du ikke har fået en vej opkaldt efter dig – endnu. Mindre kan gøre det.

Denne torsdag havde vi besøg af en ex-powerjobber, Steen Krogholm, der valgte at blive selvstændig. Der skulle ske noget andet og Steen fik kig på et personligt udviklingsværktøj, der hedder passionstesten eller The Passion Test. Steen var tændt på ideen, og tænkte ”det kan andre også få glæde af”. Steen tog beslutningen: ”Det vil jeg gøre til min levevej!” Han er i dag autoriseret vejleder i passionstesten, der er udviklet i USA af Janet og Chris Atwood. De to har brugt 30 år på at afdække, hvad der skal til, for at folk oplever et succesfuldt liv.

Men først og fremmest, lad os lige få afklaret: Hvad er passion?
Det er indikatorer, du skal holde øje med bliver fremkaldt, når du kigger efter det næste job. Vi fandt på mange bud: energi, engagement, drive, hjerteblod, lys i øjnene, ubetinget kærlighed og noget der giver mening. Hvis det kribler lidt i kroppen på den opløftende måde, er det et godt tegn.

Steen hjælper både folk individuelt og gruppevis på sine kurser. Målet er at transformere mennesker, og hjælpe dem med at opdage deres top 5 passioner.

Som kursist får man lavet sin egen handlingsplan, som er et redskab til at virkeliggøre og endda gøre det muligt at tjene penge på de ting, du gerne vil have mest ud af dit liv. Steens slutbudskab til os var: Hav fokus på de ting, som kan give dig glæde, kærlighed og energi, og som får blodet til at bruse.