Virksomhedsbesøg

Fortælling i levende billeder

Netværket tog denne torsdag på udflugt til Signafilm i Viby. Signafilm laver videomarkeds-føring for firmaer. Annette Tanderup, der er tidligere powerjobber, tog imod i bløde biografsæder med filmplakater og ældre kamaraer som tavse tilskuere.

Signafilm stiftedes i 2015, og er siden vokset, så de i dag har 23 ansatte på 3 adresser. I 2019 voksede de ud af de tidligere kontorer og er nu flyttet ind i et hus med meget mere plads. 

Signafilm laver et storyboard og skyder altid filmen ude hos virksomheden. Videoen skal gøre kunder opmærksomme på virksomhedens produkter, eller hvis du søger nye medarbejdere, fortælle historien om, hvordan det er at arbejde i den pågældende virksomhed.

Annette fortalte også om Signafilms rekruttering af nye medarbejdere, som er ret grundig. Der er typisk 2-3 samtaler pr. job. Undervejs laves en Insight profil for at sikre det bedste match. Annette lagde vægt på, at du bruger et opdateret foto, så du er lettere at genkende.

Signafilm søger typisk medarbejdere, der arbejder med salg, videoproduktion og kommunikation. De modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

En god dag, der er et godt eksempel på, at aktive i PowerjobMidt kan finde attraktive jobs.