Fest for Fyrede

Vi vil gerne invitere jer til denne dag, hvor I får en unik mulighed for at netværke og møde mange jobsøgere. Vi kan tilbyde en gratis standplads, hvor der vil være bord, stole og adgang til strøm og wifi. Der er desuden plads til at medbringe en roll-up eller lignende. Vi sørger for forplejning hele dagen.  Der forventes 500 aktive jobsøgende gæster hele dagen – mød din kommende medarbejder her.

Mød op i god tid og sæt jeres stand op, så skal jobsøgerne nok komme forbi
Tidligere år har vist, at de deltagende stande skaber gode forbindelser til jobsøgende. Jobsøgere er jeres ambassadører, og det er derfor en god ide at medbringe relevant informationsmateriale.

6 foredrag og 15 workshops om jobsøgning
Dagsprogrammet for de deltagende jobsøgere inkluderer valg i mellem 6 foredrag på den store scene og 15 workshops. Ind i mellem, eller i stedet for, har deltagerne mulighed for at netværke med standholdere, herunder PowerjobMidt, Senior Erhverv Aarhus, Jobindex og andre jobsøgere.

Håber på at se jer
Vi håber, at I har lyst til at benytte muligheden for at deltage i Fest For Fyrede 2021 med en stand. Tilmelding kan ske til event@powerjobmidt.dk, og tildeling af stande foregår efter først-til-mølle princippet.

Har du spørgsmål til arrangementet eller vores netværk – så tøv ikke med at kontakte os.

Hvem er vi?
PowerjobMidt 

Conny Petersen

festforfyrede@powerjobmidt.dk

Et frivilligt netværk af og for aktive jobsøgere. I fællesskabet hjælper vi hinanden med at opbygge vores jobsøgningskompetencer, udveksler erfaringer og kontakter.

Senior Erhverv Aarhus 

Jens Riis Andersen

j.riis.andersen@gmail.com

Et netværk af aktivt jobsøgende 50+. Senior Erhverv kan hjælpe med jobsøgning og med at skabe kontakt til virksomheder.