Vores aktiviteter

Netværksmøder

Vi mødes hver torsdag – normalt fra kl. 9.00-15.00. Administrationsgruppen udsender en indkaldelse mandagen/tirsdagen forud med oplysninger om bl.a. dagsorden og mødested. Vi låner lokaler rundt omkring i Aarhus, da vi jo ikke har økonomi til at have vores egne lokaler.

Vi starter dagen med en fællestime med en runde, hvor de forskellige arbejdsgrupper og power+ grupper kort orienterer om, hvad de arbejder med. Fællestimens højdepunkt er succeshistorierne, som er medlemmer, der kan fortælle, at de har fået job, har fået en god virksomhedspraktik eller f.eks. har været til jobsamtale. Og så er der tid til kage, som altid leveres af et eller flere medlemmer, som har fået job siden sidst.

Kl. 10 – kl. 12 arbejder vi som udgangspunkt i de forskellige arbejdsgrupper, og der er mulighed for at netværke på tværs af grupperne eller f.eks. få sparring eller inspiration hos de øvrige grupper.

Kl. 12 – kl. 13: Vi spiser vores medbragte mad, og der er tid til at snakke lidt på tværs af grupperne. Der afsluttes med en fælles kort orientering fra grupperne.

Kl. 13 – kl. 15: Inspirationsoplæg fra en foredragsholder.

Inspirationsoplæg

På de fleste netværksmøder er der efter frokost fagligt input og inspiration til jobsøgningen fra en udefra kommende foredragsholder. Emnerne kan være vidt forskellige, men målet er, at vi får en god oplevelse og nye ideer til livet som jobsøgende.

Vi er glade for, at vi kan formå så mange gode foredragsholdere til at dele deres tid og erfaringer med os for den beskedne tak, vi kan levere i form af et par flasker rødvin.

Gå-Hjem-Møder

En af styrkerne i netværket er den uformelle sparring mellem nuværende og tidligere medlemmer, hvor vi som jobsøgende kan hente inspiration til og viden om næste jobmål.

Derfor har vi omkring fire gange om året gå-hjem-møder, hvor tidligere medlemmer inviteres til at tilbringe nogle timer sammen med nuværende medlemmer. Et af vores gå-hjem-møder er julefrokosten, som holdes i december; et andet er vores fødselsdagsfest i maj.

Vi mødes som regel sidst på eftermiddagen og starter med kaffe, te og kage. Herefter har vi blandede arrangementer og events, og vi slutter af med nem aftensmad og hyggeligt samvær.

Fest for fyrede

Hvert efterår holdes ”Fest for Fyrede” i Aarhus. Festen arrangeres af PowerjobMidt i samarbejde med SeniorErhverv og med Jobindex som hovedsponsor.

Festen er for alle jobsøgende, og der er gratis adgang til en række foredrag og mulighed for at udvide netværket.

Andre arrangementer

PowerjobMidt får ind i mellem tilbud om at kunne lade interesserede medlemmer deltage i andre arrangementer hos virksomheder, foreninger eller organisationer.

Vi har et godt samarbejde med andre netværk og virksomheder, som også kan give adgang til møder, oplevelser eller f.eks. mulighed for gratis professionel sparring, test o.l..