Arrangementer

Netværksmøder

Vi mødes hver torsdag – normalt fra kl. 9.00-15.00. På mødet informerer de forskellige grupper om de opgaver, de for tiden arbejder med. Vi deler de positive oplevelser i vores jobsøgning, siden sidst, og grupperne arbejder med de aktuelle opgaver. Der er på møderne Mulighed for individuel sparring, og der deles erfaringer og diskuteres på kryds og tværs.

Inspirationsoplæg

Vi inviterer jævnligt uderfrakommende eksperter og inspiratorer til at komme og holde et oplæg til vores netværksmøder om forskellige emner der vedrører jobsøgning på den ene eller den anden måde.

Fødselsdag

Hvert forår fejrer vi starten af PowerjobMidt. Fødselsdagen markeres med både reception for samarbejdspartnere og fest for nuværende og tidligere medlemmer.

Gå-hjem-møder

En af styrkerne i netværket er den uformelle sparring mellem nuværende og tidligere medlemmer, hvor man kan hente inspiration til og viden om sit næste jobmål.
Derfor har vi omkring fire gange om året gå hjem-møder, hvor tidligere medlemmer inviteres til at tilbringe nogle timer sammen med nuværende medlemmer. Det er selvfølgelig helt op til dig i hvor høj grad du har lyst til at deltage i hele arrangementet eller blot dele af det. Et af vores gå hjem-møder er julefrokosten, som afholdes i december; et andet er vores jubilæumsfest i maj, hvor vi lægger endnu et år til PowerjobMidts alder.
Vi mødes som regel sidst på eftermiddagen og starter med kaffe, te og kage. Herefter har vi blandede arrangementer og events: Oplæg om iværksætteri, ledelse og motivation eller High Noon Tea. Sidst på aftenen slutter vi af med nem aftensmad og hyggeligt samvær.

Diverse andre

PowerjobMidt deltager bl.a. i Virksomhedsmessen på Kirstinelund i Lystrup, løber med i DHL-stafet og tager derudover gerne ud alle steder hvor vi bliver inviteret og kan styrke forbindelserne til erhvervslivet og udbrede kendskabet til vores netværk.

Fest For Fyrede

Fest For Fyrede holdes hvert år i Aarhus med PowerjobMidt og Senior Erhverv som arrangører og Jobindex som hovedsponsor. Der er en lang række spændende oplæg med foredragsholdere fra erhvervslivet, coaches og mange flere, mulighed for at melde sig ind i jobsøgningsnetværk og for at møde andre jobsøgende. Der er gratis adgang til arrangementet for alle, uanset om man er opsagt eller bare er jobsøgende.

Oplæg hos jobcentre

Vores rekrutteringsgrupper kommer gerne ud og fortæller om vores netværk på jobcentrene. Vi opfordrer også jobkonsulenterne til at anbefale vores netværk til ledige.