Anbefalinger

At blive medlem af PowerjobMidt kan give dig ekstra kompetencer både på det personlige og det faglige plan. Vi får løbende positive meldinger fra medlemmer, når de kommer i job, og her kan du læse forskellige udtalelser fra powerjobbere, der anbefaler at være medlem af PowerjobMidt.


I PowerjobMidt har jeg haft rigtig gode kolleger, der har hjulpet mig på vejen til mit nye job. Det har også været en legeplads, horisontudvidende, lærerigt og sjovt. Jeg kan kun anbefale andre at deltage og møde varmen, rummeligheden, ligeværdigheden og respekten i fællesskabet.

November 2016

Det blev et hurtigt visit hos PowerjobMidt for mit vedkommende; jeg fik nemlig job efter knapt en måneds medlemskab af netværket. Jeg er rigtig glad for den korte tid, jeg havde i PowerjobMidt. Netværket har helt klart givet mig et energi- og selvtillidsboost, som jeg tror, har været udslagsgivende i forhold til min succes i jobsøgningen.

April 2016

Forleden fik jeg tilbudt et 1-årigt barselsvikariat – med start 4. maj – som jeg har takket ja til. Jeg nåede desværre ikke at være med hos jer særligt længe og er en smule ked af, at jeg først opdagede jer efter et halvt år som jobsøgende – da jeg synes, I har en super god positiv energi og helt sikkert er et netværk, som kan gøre en forskel!! Så hvis ikke barselsvikariatet skulle føre til et fast job, vender jeg helt sikkert tilbage.

April 2016

I skal alle have mange 1000 tak for samarbejde, sparring, råd, tillid og opmuntring igennem de sidste 7-8 måneder! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget, det har betydet for mig både fagligt og personligt. Der skal heller ikke være nogen tvivl om, at jeg vender tilbage, hvis der ikke venter mig et nyt job i den anden ende af vikariatet. Al held og lykke fremover til jer alle. En lille opmuntring på falderebet: Husk at bruge netværket – både nuværende og gamle medlemmer. Nogle gange kan de hjælpe meget mere, end man lige tror.

April 2015

PowerjobMidt gav mig fornyet energi og inspiration til min jobsøgning. Efter mange samtaler, hvor det rigtige job ikke dukkede op, mistede jeg gejsten for at fortsætte jobjagten. Men allerede efter det første møde hos PowerjobMidt, vidste jeg, at det var her, jeg skulle være for at komme videre med min jobsøgning. PowerjobMidt tilbyder ikke kun konkrete redskaber til at arbejde videre med sin jobsøgning – det mest inspirerende for mig var mødet med utrolig mange engagerede, motiverede og imødekommende mennesker.

PMJ-medlemNovember 2014

Jeg fandt mig selv fritstillet i vinters efter godt 6 år ved Vestas Risk management group. Først gik jeg på jobsøgningsprocessen med krum hals, men efter flere afslag fandt jeg ud af, at jeg havde brug for inspiration og hjælp til at holde gejsten oppe.Min coach fra AS3 fortalte mig om PowerjobMidt, og det blev min livline. Det var dejligt at møde inspirerende og ligesindede østjyder, som alle ikke havde tænkt sig stiltiende at finde sig i deres jobløse situation. De mange foredrag rettet mod skærpelse af jobsøgningsprocessen har også været til stor inspiration.Kan varmt anbefales, hvis man selv vil gøre en indsats.

April 2014

PowerjobMidt har givet mig et fællesskab om at være aktivt jobsøgende. Et sted, hvor man blive inspireret af hinanden – selvom det måske er med forskellig baggrund, har alle noget at blive inspireret af eller inspirere til. PowerjobMidt er altid under forandring – nye kommer til, og andre går i job. Man kan bruge sine kompetencer – men i høj grad også opdyrke nye. Det gør man bedst ved at stå frem og sige: “Det gør jeg”. PowerjobMidt giver plads til, at man kan lære at sælge sig selv – at være en aktivt jobsøgende. Vi ikke bare finder job til hinanden. Vi lærer hinanden noget, vi giver det videre, og vi får det dobbelt tilbage. Vi lytter til hinanden, og vi bakker hinanden op.

November 2013

Jeg er som ledig med i netværk af flg. årsager:

  1. Jeg trænger til at komme ud blandt ligesindede. Jeg tror, jeg ville blive skør, hvis jeg kun skulle sidde hjemme i min lejlighed hver dag og skrive ansøgninger.
  2. Jeg har mulighed for at sparre med andre om fx CV og konkrete ansøgninger.
  3. Jeg kan høre spændende indlæg og lære nyt, selv om jeg ikke er tilknyttet arbejdsmarkedet.
  4. Jeg føler, at jeg er til nytte, fordi vi i et netværk kan støtte og hjælpe hinanden. Det kan være i forbindelse med jobsøgning og erfaringsudveksling vedr. fx jobcenter og a-kasse.
  5. Mulighed for at få job igennem netværket.
  6. og naturligvis for at møde nye mennesker.

Juli 2013
(Henrik skrev til ledigidanmark.dk om sine grunde til at være med i PowerjobMidt)

Da jeg hørte om PowerjobMidt første gang, havde jeg været opsagt i 4 måneder, og den barske virkelighed havde meldt sin ankomst: At finde et nyt job var en kæmpe udfordring. Der var nok stillinger at søge, men vi var ganske enkelt for mange om løbet. Jeg meldte mig ind i PowerjobMidt; ikke for at finde arbejde men for at finde lidelsesfæller, som jeg kunne inspirere og selv blive inspireret af, og mine forventninger blev indfriet til fulde. Netværkets skønne medlemmer gav mig noget at se frem til, hver gang vi skulle mødes. Vores møder gav mig et formål og ny energi. Jeg kan varmt anbefale netværket til alle i Midtjylland, der er i den uheldige situation at have mistet jobbet. God jagt derude!

Marts 2013

Den sidste tid, hvor jeg var arbejdsløs, var jeg medlem af PowerjobMidt i Aarhus. Det er et frivilligt netværk for ledige drevet af medlemmerne, der bruger hinandens hjælp og erfaring til at komme i job.Det var et frirum for mig, hvor jeg var sammen med andre, der var i samme båd, og hvor jeg ikke følte mig udenfor, fordi jeg ikke havde job og kunne se, at jeg ikke var alene. Desuden kom medlemmerne fra vidt forskellige brancher med forskelligt syn på tingene. Det var med til at give nogle meget spændende samtaler. Derudover var der tit arrangementer, hvor vi fik besøg eller var på besøg på for eksempel Kaospiloterne for at få nogle friske ideer og input. Det har været fantastisk at være i det netværk. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt det noget tidligere.

Marts 2013

 


Hvis du er blevet nysgerrig efter at få mere at vide om PowerjobMidt, kan du læse mere om dette jobsøgningsnetværk, eller du kan allerede nu tilmelde dig til et gratis og uforpligtende introduktionsmøde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

gå til top