Fest for fyrede

Tak til alle som kom til årets Fest For Fyrede. I år fandt festen sted tirsdag d. 11. september på Sav-vaerket i Højbjerg. Hele 500 mennesker var samlet for i fællesskab at hente ny inspiration og energi til jagten på jobbet. Den bedste og største ”Fest for Fyrede” ind til videre 🙂

I løbet af dagen var der mulighed for at deltage i en række relevante foredrag på den store scene samt spændende workshops om alt fra latterens magt til CV-skrivning, LinkedIn og netværk.

Både under og mellem foredragene kunne man besøge diverse stande med oplysninger og sukkerhjælp til resten af dagen. Undervejs var der fornem forplejning med kaffe, the og vand af libitum samt lækker sandwich og frugt til alle fremmødte.

Vi fik mange besøgene til vores stand, hvor man kunne få en kop kaffe og smage på småkager med vores logo på. Det blev til mange gode snakke og en meget velbesøgt stand.

Fest For Fyrede blev generelt en yderst vellykket dag for både arrangører og deltagere – så tak for denne gang og forhåbentlig (ikke) på gensyn næste år! 😉