Nyheder,  Virksomhedsbesøg

Den rigtige person til det rigtige job – ved Steen Fuhr

I denne uge fik vi besøg af Steen Fuhr fra vikar- og rekrutteringsbureauet‎ Randstad. Emnet var Den rigtige person til det rigtige job. Vi oplevede en vis uenighed om emnet hvor mange interessante diskussioner kom i gang. Steen gjorde os opmærksom på at det er ikke kun vigtigt at analysere virsomheden som vi søger hos, vi skal også analysere os selv:

Hvad er det jeg vil? Hvad er mine værdier og grænser? Hvilke firmaer kan jeg lide?
Hvis jeg søger job hos virksomheder som jeg ikke har lyst til at arbejde hos, er det kun spild af tid for dem og mig.

Hvis man er opmærksom på hvad det præcis er man vil og kan, kan man nemmere finde frem til præcis den arbejdsplads som mangler præcis den person som os.

Vi takker Steen Fuhr for et godt foredrag og glæder os til at prøve os frem med denne tankegang.

“Det hele handler om dig og hvad du vil.”