Virksomhedsbesøg

Den gode by – et kontorfællesskab for startups

Andreas Dieckmann viste os rundt i kontorfællesskabet, som holder til i den nye spændende bygning “Blixens” på Karen Blixens Boulevard i Gellerup.
Den Gode By er for iværksættere, start-ups, etablerede virksomheder, ledige og studerende, der arbejder med at udvikle nye løsninger, som kan bidrage til en positiv udvikling i vores byer og samfund. Gennem kontorfællesskabet tilbydes hjælp til forretningsudvikling og inspiration via åbne events for alle, der har en god idé og lysten til at gøre en forskel. 
Vi kiggede ind hos:
Gellerup Filmskole, som er en del af Filmby Aarhus. 
Globe Go Green, der arrangerer Fair Festival, som er en bæredygtighed festival, der finder sted flere steder i Aarhus: Ridehuset, Godsbanen og Scandinavian Center, i år planlagt til 27-29. marts.
Unitysound Aarhus, som er et radiostudio. Herfra udsendes også Gellerup Radio på flere sprog. De har en aftale med Brabrand Boligforening, hvor unge kommer to dage om ugen og laver radio.
Ekspresservice, der arbejder med transport. 
Grow a Business, der er udviklet i et samarbejde mellem Region Midtjylland og VIA University College, VIA Studentervæksthus og Campus Aarhus Nord. 
Et iværksættertiltag hvor der er et projekt med at bygge højttaler efter bæredygtige principper. Initiativet er i samarbejde med Sound Hub med bl.a. B&O.
Vi fik også hilst på en psykolog, der har et mødelokale, hvor hun hjælper familier med børn. Hun har specialiseret sig i at hjælpe folk med andre kulturelle baggrunde. 
Barma er et firma, der har lavet et e-læringssystem, der er målrettet ansatte, som er ansat i barer og restauranter. De har et samarbejde med Smuk Fest i Skanderborg, hvor deres e-læringssystemet også bruges.
Human Wine er et vinimportfirma, som importerer vin fra Sydafrika og samtidig er med til at støtte et ungehjem. 
Andreas’ egen virksomhed beskæftiger med logistiksystemer til sundhedssikring i sundhedssektoren.
Tak for en berigende omvisning.