Nyheder,  Virksomhedsbesøg

Brian Holch – Vikar- og rekrutteringsbureauet Power People

Torsdag stod i netværkets tegn. Vi havde besøg af Brian Holch fra vikar- og rekrutteringsbureauet Power People. Og det er ikke et hvilket som helst vikar- og rekrutteringsbureau. Power People satser ikke på aggressiv vækst, men på at have sund økonomi og styr på forretningen. Brian Holch gør meget ud af at netværke sig til rekrutteringen af nye medarbejdere for sine kunder. Blandt andet er besøget i dag blevet arrangeret af en PJM’er, som er tilknyttet Power People.

Efter en kort præsentation af Power People var det tid til at finde egnede kandidater til ledige stillinger. Alle var gode til at komme med bud på mulige kandidater i deres egne netværk, hvis der ikke var nogen medlemmer af PowerjobMidt, der kunne træde til.

Eftermiddagen sluttede af med en CV-speeddating, hvor Brian havde 5 minutter med dem, der havde lyst til at få en snak med ham om muligheder hos Power People.

Vi siger tak til Brian for at kigge forbi, og måske der kunne lande et lille job for et af vores medlemmer. Vi krydser i hvert fald fingre.